за нас

Vodiko е вашият партньор в умните и иновативни решения за дома и работното място. Благодарение на нас можете да имате постоянен достъп до топла, студена или газирана вода всеки ден, без да трупате големи туби пластмаса, защото нашите системи за пречистване на водата са на чаша разстояние. Ние не се водим от цената, а от нуждите на нашите клиенти. Държим на добрата обратна връзка, така че се ангажираме с безупречно обслужване и запазване на високия стандарт. Екипът ни от професионалисти искат не просто да правят клиентите щастливи, но и да създават дългосрочни партньорства, чрез изслушване и внимание към детайла. Предлагаме сигурност, чрез системи за филтриране на водата, които осигуряват 100% чистота на ваше разположение, когато ви потрябва. Нашите клиенте могат да разчитат винаги на услугите ни благодарение на офисите ни в цялата страна.

революция в пиенето на вода

Vodiko е част от компанията Брейктайм АД – водещ доставчик на цялостно офис решение за вендинг, кафе и вода, обслужващ над 50 000 клиенти всеки ден и знаем, че нашите системи доказано пестят от времето и разходите за питейна вода. Използваме световни иновации, за да бъдем в добри отношения с природата. Така намаляваме и замърсяването от често транспортиране и излишна пластмаса, която от отива в световните океани.

екологично решение за дома и работното място


Vodiko помага да осигурете едно съвременно и модерно ежедневие, в което да спестите на природата замърсяване от транспорт, както и планини от пластмаса.