Vodiko за работното място

С едно натискане на бутона получавате прясна и чиста вода.
vodiko спестява средства

Намалява чувствително разходите за питейна вода за работно място и фиксира месечнияте разходи, което допълнително улеснява администрацията и осчетоводяването. Без ограничение в консумацията.

инвестирайте в удобството

Вашето работно място получава това, от което има нужда. Спрямо големината, броя служители и техническите параметри, машините на Vodiko осигуряват лесен достъп на всички служители.

за всяко работно място

Без значение дали се грижите за служители в офис, учреждение или производствен цех, системите на Vodiko могат да осигурят лесен достъп до чиста питейна вода.

бърза и неусетна инсталация и монтаж

Нашите екипи осигуряват лесна и професионална инсталация, а поддръжката е на един телефон разстояние.

Vodiko за дома

Прясна и чиста вода вкъщи е това, от което имате нужда.
чиста вода за цялото семейство

Vodiko може да осигури на всеки дом чиста вода без компромис в качеството на филтрация, защото грижата за здравето на всички вкъщи е на първо място.

водата е полезна

Изпийте чаша вода при ставането сутрин, около половин час преди закуската с малко лимон и мед. Тази вода промива стомаха и го подготвя към приемането на храна.

с мисъл за децата

Забравете за неудобните пластмасови бидони - системите на Vodiko за дома спестяват този ангажимент, за да използвате времето за най-малките.

без вода няма живот

Водата е най-важното питателно средство от всички, които са необходими на организма - основен източник на енергия за тялото. Осигурете я в дома си!